Saobraćaj u Srbiji bez zastoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj u Srbiji bez zastoja

Saobraćaj se u Srbiji odvija bez zastoja, osim na deonicama gde su u toku radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali upozorava vozače da povremeni letnji pljuskovi i danas mogu uticati na češće zastoje i prekide u saobraćaju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, putnička vozila na Horgoši na izlaz iz zemlje i ulaz u nju čekaju 20 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Gradini na ulaz 60, a kod Preševa 40 minuta.

Na teretnim terminalima vozila na Batrovcima čekaju dva sata, Horgošu 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

AMSS podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 07:38

Beograd -- Vozače danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od pola sata za putnička vozila, osim na prelazu Gostun gde se čeka 40 minuta...Kamioni na Kelebiji i Bačkoj Palanci čekaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.