Samo na graničnom prelazu Špiljani čekanja 90 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo na graničnom prelazu Špiljani čekanja 90 minuta

Na graničnom prelazu Preševo putnička vozila čekaju na ulazu jedan sat, na prelazu Špiljani na izlazu oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Jabuka na ulazu u zemlju oko 45 minuta, saopštio je posle podne Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj se na autoputevima kao i na najopterećenijim putevima I i II reda odvija bez zastoja, sa izmena jedino na deonicama gde je zbog radova na snazi poseban režim odvijanja saobraćaja, saopštio je AMS S.

Prema najnovijim podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uprave granične policije, na ostalim putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su 30 minuta.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja, AMS S vozačima preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Umeren intenzitet saobraćaja, zadržavanja nema

Izvor: RTS, 13.Avg.2018

U odnosu na dane vikenda početak radne nedelje donosi umereniji intezitet saobraćaja, a zadržavanja gotovo i da nema. . Saobraćaj se na autoputevima kao i na najopterećenijim putevima prvog i drugog reda odvija bez zastoja,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.