Šamarao devojku na parkingu u Novom Sadu, snimljen kamerom, pa uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamarao devojku na parkingu u Novom Sadu, snimljen kamerom, pa uhapšen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je potresao Srbiju, na kojem se vidi kako mladić svom snagom udara devojku u glavu, ali brzom akcijom policije 28. godišnji M.B. je danas identifikovan i uhapšen u Novom Sadu, javlja "Blic".

Novi slučaj nasilja nad ženama, ovog puta zabeležen je i kamerom, a kako je tvrdila osoba koja ga je postavila na Tviteru, radilo se o napadu na ženu u Novom Sadu.

Napad na devojku (25) desio se u četvrtak, 21. novembra, u Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Patrijarha Pavla u Novom Sadu.

Nezvanično iz novosadske policije za "Blic" kažu da, pošto su danas videli snimak, uspeli su da identifikuju i uhapse napadača M.B. koji je dao izjavu u policiji.

Izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom.

Izjavu o tome šta se dogodilo tog dana daće i napadnuta devojka sa snimka koja nije prijavila napadača, dodaje "Blic".

Na snimku se vide muškarac i žena kako se raspravljaju na parkingu, nakon čega se žena kreće unazad i pokušava da se zaštiti rukama, a muškarac joj se približava i šamara je.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen napadač na ženu sa snimka iz Novog Sada

Izvor: B92, 24.Nov.2019

Novi Sad -- Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je potresao Srbiju, na kojem se vidi kako mladić svom snagom udara devojku u glavu...Brzom akcijom policije 28. godišnji M.B. je u nedelju identifikovan i uhapšen u Novom Sadu, javlja "Blic"...Novi slucaj nasilja nad ženama, ovog puta zabeležen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.