Sajam zapošljavanja u Novom Sadu 4. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu 4. marta

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Novi Sad pozvala je danas poslodavce i nezaposlena lica na 30. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad.

Sajam zapošljavanja biće održan 4. marta od 10 do 15 časova u auli (holu) Master centra Novosadskog sajma.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a zainteresovana nezaposlena da se na najbolji način predstave poslodavcima, kaže se u saopštenju NSZ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam zapošljavanja 4. marta u Novom Sadu, poslodavci mogu da prijave potrebe

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2020

Sajam zapošljavanja, koji organizuju Grad i Nacionalna služba za zapošljavanje, održava se u sredu, 4. marta, u holu Master centra, Hajduk Veljkova 11...Sajam je namenjen poslodavcima i nezaposlenima na evidenciji biroa...Svoje učešće na Sajmu zapošljavanja poslodavci mogu prijaviti do 26. februara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.