Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

U prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu u ponedeljak 13. juna, sa početkom u 11 časova, biće organizovan drugi Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje.

Karijerno vođenje i savetovanje je prema Zakonu o srednjem obrazovanju i vaspitanju iz 2013. godine prepoznato kao jedan od izuzetno važnih instrumenata za lični razvoj učenika i razvoj njihove zapošljivosti.

Na sajmu će se predstaviti najaktivniji i najkreativniji timovi za karijerno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vođenje i savetovanje srednjih škola u Srbiji.

Skup ima za cilj da okupi srednjoškolske timove nastavnika i stručnih saradnika koji se bave karijernim vođenjem i savetovanjem (KViS) učenika, kao i ostale zainteresovane predstavnike srednjih škola i drugih obrazovnih institucija i organizacija, kako bi razmenili svoja iskustva i time unapredili svoj rad u ovoj oblasti, navodi se u pozivu.

Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje organizuje Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Privrednom komorom. Sajam su pomogli i Ministarstvo omladine i sporta i Eurogajdens centra (Euroguidance centar), a organizuje se uz finansijsku podršku Solidar Suisee/Swiss Labour Assistance SLA – Kancelarije u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.