Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen žandarm Stevan Sinđelić

Žandram Stevan Sinđelić koji je ubijen u Kopnenoj zoni bezbednosti, sahranjen je danas u selu Ruđevci, kod Kraljeva, u prisustvu više hiljada građana, članova porodice, prijatelja, i zvaničnika.

Sinđelić je sahranjen uz sve počasti i počasni plotun koji je ispalilo dvadeset pripadnika Žandarmerije.

Komandant kraljevačkog odreda Žandarmerije, Dejan Luković, rekao je da je Sinđelić bio hrabar žandarm.

"Stevan Sinđelić je uvek bio srčan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hrabar, i uvek spreman da radi za tim", rekao je Luković u govoru.

Sahrani žandarma Stevana Sinđelića prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar za rad i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, Zoran Babić.

Stevana Sinđelića je prekjuče ubila grupa Albanaca sa Kosova koji su pucali na policajce koji su obezbeđivali mesto na kome je, prethodnog dana, izbio oružani sukob policije i šumokradica. Mediji su objavili da je u sukobu ubijen i jedan Albanac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.