Sa druge strane RTV1 u 16.00

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2023, 07:52

Sa druge strane RTV1 u 16.00

Vladimir Jelić, dugogodišnje zaštitno lice Dnevnika u pola 8, svoje slobodno vreme voli da provede u šetnji sa porodicom. U toj šetnji, sprečio nas je sneg i hladno vreme, pa smo sa njim popili čaj u jednom od beogradskih pabova.

Branka Kolarov, popularna po učešću u muzičkom šou programu "Nikad nije kasno", svoju muzičku karijeru započela je davno, a javnosti je poznata i kao "žena heroj", kada je jednog prvog januara, na svet donela trojke. Ona nam otvara vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svog doma.

Nevena Vulović, nizala je zlatne medalje, prvo u atletici, a zatim u - rvanju. Iako netipičan sport za jednu ženu, nisu joj smetale predrasude, da se izbori za svoje mesto u ovom sportu.

Danas je jedna od omiljenih fitnes instruktorki

i ovom prilikom mogli smo da prisustvujemo jednom njenom treningu.

Autor emisije: Milica Rakanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.