Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023, 13:09

SOS linija za podršku „Nesalomivi“: Stručnjaci bolnice u Kovinu pružaće pomoć kome je neophodna

KOVIN – Zbog tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, stručnjaci četiri Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu, Vršcu, Novom Kneževcu i Gornjoj Toponici pružaće pomoć svima kojima je podrška neophodna. Pomoć psihologa i psihijatara je dostupna putem “Nesalomivi” SOS broja: 0800 001 002. Podrška je besplatna i anonimna. Pročitajte […]
Vest SOS linija za podršku „Nesalomivi“: Stručnjaci bolnice u Kovinu pružaće pomoć kome je neophodna objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovin: ,,Nesalomivi“ SOS linija za podršku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023

Zbog tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar” u Beogradu, stručnjaci četiri Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu, Vršcu, Novom Kneževcu i Gornjoj Toponici pružaće pomoć svima kojima je podrška neophodna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Kovinu održana 29. Sednica Skupštine opštine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023

KOVIN – Odbornici SO Kovin održali su 29. sednicu ovog saziva, a pre izjašnjavanja o dnevnom redu predsednik Zoran Bradanji pozvao je prisutne da minutom ćutanja odaju poštu stradalima u jučerašnjem nezapamćenom masakru koji se dogodio u Beogradu. Zasedanje je počelo minutom ćutanja i odavanjem...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.