SO: „Van Gogh – Tragovi prošlosti“

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: „Van Gogh – Tragovi prošlosti“

U Narodnom pozorištu u Somboru u petak 17. aprila biće održana promocija knjige „Van Gogh – Tragovi prošlosti“, autobiografije jedne od najvećih grupa nastalih na jugoslovenskim prostorima.

Promocija će se održati u Studiju 99 sa početkom od 21 čas.

Knjigu su zajedničkim snagama napisali i priredili Zvonimir Đukić Đule, frontmen i vokal benda, i Srboljub Radivojević Srba, bubnjar benda, koji će na promociji predstaviti i potpisivati primerke knjiga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najavila je izdavačka kuća Laguna.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima.

To je grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije i grupa koja na komplimente redovno nailazi i van granica svoje zemlje: u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Italiji i na raznim drugim stranama sveta. U karijeri dugoj skoro tri decenije – što predstavlja podvig bilo gde na planeti – Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici; ona mu je uzvraćala velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću...

U knjizi se mogu videti i isečci iz novina koje su članovi benda tokom godina prikupljali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.