SO: Novi vozni red, novi problemi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Novi vozni red, novi problemi

Prema novom redu vožnje prvi voz iz Bogojeva stiže u Sombor tek posle pola deset, a iz Vrbasa u 9,50. Putnici iz kažu da ukidanje jutarnjeg voza stvara probleme onima koji idu na posao i da se nije vodilo o interesima onih koji putuju na lokalnim relacijama od Bogojeva do Sombora.

U JP Srbija voz kažu da je novi red vožnje napravljen na osnovu kvalitetne analize i da se vodilo računa o potrebama putnika , jer se uvode i novi vozovi.

"Uvode se novi vozovi za Vrbas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novi red vožnje je urađen na osnovu detaljne analize. Od sada imamo četiri polaska preko Bogojeva i tri polaska preko Vrbasa", kaže Mira Čovčić, pomoćnik šefa Sekcije za Suboticu.

Polasci za Novi Sad preko Vrbasa su u 4,24, 10,02 i 15, 40 , a Preko Bogojeva u 3, 35, 7, 10 , 11, 15 i u 16,00 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.