SANDUČE BROJ 72 Ovde stanuju najbolje komšije čija je poruka ODUŠEVILA SRBIJU

Izvor: Blic, 13.Jan.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANDUČE BROJ 72 Ovde stanuju najbolje komšije čija je poruka ODUŠEVILA SRBIJU

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se fotografija natpisa iz jedne novosadske zgrade u kom se pozivaju stariji stanari da se jave komšijama koji će umesto njih ići u nabavku i donositi im namirnice, pošto je napolju hladno i pošto je bilo dosta snega i leda.

U poruci se kaže da će ostavljene spiskove svakog posle podneva neko pokupiti i da će neko od članova saveta kontaktirati komšije kako bi dogovorili detalje. Ubrzo, vest o komšijskom gestu pronela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je se internetom i stanari su postali "najbolje komšije".

Stanari zgrade u Ulici Cara Dušana ni slutili nisu da će postati internet senzacija, a razlog zašto su se odlučili da pomognu susedima svima nama bi trebao da bude lekcija.

Stanar Vojislav Nedić kaže za „Blic“ da su oni samo uradili ono što je normalno i da ne žele da se eksponiraju.

- Najviše me je iznenadila reakcija javnosti, jer smo samo uradili normalnu stvar i želeli da pomognemo - kaže on dodajući da je inicijativa krenula od predsednika Saveta stanara.

- Komšije se još nisu javile, ali pošto imamo više od 70 stanova verujem imamo barem desetak starijih komšija. Eto, možda i drugi sada krenu kao i mi, pa nam svima bude bolje- dodaje Vojislav.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najbolje komšije su u zgradi u Ulici cara Dušana

Izvor: NoviSad.com, 13.Jan.2017

Savet jedne zgrade iz novosadske Ulice cara Dušana pozvao svoje starije komšije da im se jave da bi umesto njih išli u nabavku svega što im je potrebno..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.