SAD: Smrtna presuda injekcijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Smrtna presuda injekcijom

Čovek poznat po nadimku hjustonski "ubica stezač", zbog načina na koji je ubio četiri devojke pre više od 20 godina, prvi je osuđenik nad kojim će se u 2018. godini izvršiti smrtna presuda, davanjem smrtonosne injekcije.

Zvaničnici zatvora u Teksasu danas će da ubrizgaju smrtonosnu injekciju Entoniju Alenu Šoru (55), jer je 1992. godine zadavio 21. godišnju devojku, prenela je agencija AP.

Šor je priznao da je ubio i devetogodišnju devojčicu i dve tinejdžerke.

Njegove sve četiri žrtve bile su latinoamerikanke.

U 2017. godini, smrtna kazna je izvršena nad 23 ubica, od kojih su sedmorica pogubljena u Teksasu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvo izvršenje smrtne kazne u 2018. nad "ubicom stezačem"

Izvor: B92, 18.Jan.2018

Čovek poznat po nadimku hjustonski "ubica stezač" prvi je osuđenik nad kojim će se u 2018. godini izvršiti smrtna presuda, davanjem smrtonosne injekcije...On je ubio četiri devojke pre više od 20 godina...Zvaničnici zatvora u Teksasu danas će da ubrizgaju smrtonosnu injekciju Entoniju Alenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.