S poštovanjem, mi smo Vaš RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"S poštovanjem, mi smo Vaš RTV"

U petak, 31. marta od 17 sati u hotelu Prezident u Novom Sadu, Radio televizija Vojvodine održala je promociju kampanje "S poštovanjem, mi smo Vaš RTV".

Cilj kampanje je da približi RTV Vojvodine svojim gledaocima, slušaocima i čitaocima, sa namerom da pokaže kako javni servis Vojvodine svakodnevno zajedničkim snagama stvaraju obični ljudi, koji imaju vrline i mane, dele dileme, probleme, radost, sreću i tugu, kao i oni koji ga prate.

Tokom kampanje će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snimljen i emitovan serijal video vinjeta, kojim će RTV predstaviti one koji ga čine, kako u profesionalnom, tako i u svakodnevnom, običnom životu.

Na promociji je predstavljeno prvih šest spotova u kojima se pojavljuju TV lica RTV, a u nastavku kampanje, pored onih koji se pojavljuju na ekranu, biće predstavljene i ličnosti koje su "nevidljive", a neophodni su delovi organizma Radio televizije Vojvodine, javnog servisa koji emituje programe na trinaest jezika i odslikava sva bogatstva različitosti Vojvodine. Ličnosti koje ga čine onim što jeste, a to je zajednički javni servis svih nas.

Formalni deo protekao je u zabavnoj, ne-previše-formalnoj atmosferi.

Program su vodili Aleksandar Timofejev i Danijela Lišanin Brkić, ispred Odeljenja integrisanih komunikacija RTV Vojvodine, a prisutnim novinarima obratili su se novinari naše Kuće.

Za govornicom su se našli legendarni autor "Petkazanja" Bora Otić i autorka emisije Pravi ugao Ljubica Gojgić, koleginica iz redakcije na rusinskom jeziku Drugog programa RTV Ljubica Fečo i autorka "Sučeljavanja" Aleksandra Popović, i konačno koleginica Sanja Homa, koja trenutno radi i za televizijski i za radio program, i nekadašnji novinar Sportske rubrike, danas voditelj "Novosadskih razglednica" Dražen Knežević.

Promotivni spotovi imali su dobar prijem, čak su dočekani aplauzom. Pored profesionalnog aspekta, spotovi su dočarali poneki element ličnost naših TV lica, koji gledaoci možda ne mogu prepoznati kada ih gledaju na malim ekranima.

Koktel, koji je usledio, protekao je u radnoj, ali opuštenoj atmosferi.

Novinari su iskoristili priliku da razgovaraju sa TV licima RTV Vojvodine, ili da naprave dogovor za neki susret u bliskoj budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.