Rusti i Voda Nad Vodama u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusti i Voda Nad Vodama u CK13

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras u 22 časa održaće se zajednički koncert bendova Rusti i Voda Nad Vodama.

Rusti je indie/noise/punk/rock bend iz Kutine. Nastao je u septembru 2012. godine, a sadašnja postava formira se tek u maju 2013. U bendu sviraju: Tomislav Đudarić (gitara, vokal), Mihael Delić (bass) i Neno Hadžihajdić (bubanj), kaže se u najavi.

Voda Nad Vodama je sastav oformljen 2007. godine u Novom Sadu. Njihove pesme nastaju kao mešavina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << interpretacija iskustava koje članovi benda (i ne samo članovi benda) produkuju, distribuiraju, percipiraju. Voda Nad Vodama pokušava da izgovori ono što čovek pomisli kada shvati da je kasno, da će mu se nebo uskoro sručiti na glavu. Prva ploča "Pre Amerike" je objavljena za zadarsku etiketu "Brlog records", dok je druga trenutno u postprodukcijskoj pripremi.

Ulaznica za koncert iznosi 200 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Projekcija filma "Cveće zla" u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2015, 10:35

U Studiju 11 u Subotici večeras u 22 časa biće prikazan kratkometražni igrani film "Cveće zla", koji se bavi privatizacijom u jugoistočnoj Evropi...Film je režirao Sabolč Tolnai, a igraju Zoltan Pletl, Nenrieta Varga, Denes Debrei, Josip Tikvicki i Junja Ishil...Nakon projekcije filma, muziku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.