Ruma: Saniranje divljih deponija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Saniranje divljih deponija

Pomoćnik direktora za tehnička pitanja u JP Komunalac u Rumi Željko Došen apelovao je danas na sve građane da ne stvaraju divlje deponije.

On je u izjavi za opštinski portal naveo da u toj opštini postoji lokacije za propisno odlaganje otpada i tačan raspored ovoženja smeća, kako iz gradske sredine, tako i iz svih sela.

Došen je pozvao sve građane da se za bilo koju dilemu u vezi sa odnošenjem smeća obrate službama Komunalca.

U današnjoj akciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tog preduzeća očišćena je površina od 5,6 hiljada kvadratnih metara, koja se nalazi u Industrijskoj ulici.

Kako je objašnjeno, odveženo je 1.200 kubika nagomilanog kućnog smeća i građevinskog otpada. Kako bi ova akcija bila sprovedena iz opštinske kase je izdvojeno 800 hiljada dinara, sa pozicije zaštite životne sredine.

Pomoćnik tehničkog direktora u rumskom Komunalcu kazao je da je to preduzeće angažovalo svoju službu i saniralo i stočnu jamu, koja se nalazi na izlazu iz Rume prema Kraljevcima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.