Ruma: Sahranjena Dragana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Sahranjena Dragana

RUMA - Dragana Šević, devojčica iz Rume koja je u noći između ponedeljka i utorka poginula kada joj je deo mermernog krsta sa vrha centralne kapele na Starom gradskom groblju pao na glavu, sahranjena je juče u prisustvu porodice i rodbine, brojnih nastavnika i drugova, komšija i više stotina sugrađana.

Dragana Šević bila je učenica osnovne škole "Dušan Jerković" u Rumi. Kako piše "Dnevnik" i njen momak, Igor, ima slomljenu vilicu, jer mu je komad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << polomljenog krsta pao na glavu.

U Rumi postoji evidentirani problem okupljanja na groblju tokom noći. Prema nezvaničnim podacima, stanovništvo koje živi u neposrednoj blizini groblja često se žali na larmanje. Takođe, na groblju se mogu naći upotrebljene igle i špricevi.

Groblje nema čuvara, kapije su zaključane, ali niske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.