Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2023, 17:46

Ruma: Potpisan ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama

RUMA – Predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić prisustvovala je juče potpisivanju ugovora sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama u Arhivu Vojvodine. Dodeljena sredstva namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata koji su odobreni putem Konkursa Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama u oblasti zaštite […]
Vest Ruma: Potpisan ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.