Ruma: Konkurs za finansiranje aktivnosti i programa udruženja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Konkurs za finansiranje aktivnosti i programa udruženja

Opština Ruma raspisala je Konkurs za dodelu sredstava iz budžeta namenjenih za redovne aktivnosti i programe udruženja sa teritorije opštine u 2017. godini. Konkurs je otvoren do 27. januara.

Sredstva će se dodeljivati za redovne aktivnosti i programe udruženja na teritoriji Opštine Ruma u oblastima: ljudska prava i razvoj civilnog društva, socijalno-humanitarne aktivnosti, ekologija, zaštita životne sredine i zdravlja građana, kulturna baština i negovanje istorijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tekovina, omladinski aktivizam i amaterizam, zaštita boraca, ratnih vojnih i civilnih invalida, zaštita i pomoć licima sa invaliditetom, aktivnosti penzionerskih organizacija, kao i drugi sadržaji koji doprinose afirmaciji građanske inicijative.

Udruženja koja konkurišu treba da imaju iskustva u realizaciji programa za koja podnose zahtev, da postoje najmanje 2 godine i da imaju kapacitete za realizaciju programa i projekata.

Programi se moraju realizovati na teritoriji opštine Ruma, osim onih aktivnosti i projekata koji neposredno proizlaze iz članstva u savezu ili asocijaciji.

Detaljnije informacije o uslovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, kao i sam prijavni obrazac, mogu se pronaći na zvaničnoj interenet prezentaciji opštine Ruma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.