Rukometaši Vojvodine bolji od Meškova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine bolji od Meškova

Rukometaši Vojvodine savladali su beloruski Meškov sa 29:23 u utakmici 6. kola SEHA Gazprom lige odigrane u Novom Sadu.

To je drugi trijumf našeg prvaka u tom regionalnom takmičenju. U narednom kolu Vojvodinu očekuje gostovanje Nekseu u Našicama 31. oktobra.

Maestralno drugo poluvreme novosadskih rukometaša. Nakon zaostatka od dva gola na pauzi (12:14), Novosađani su odigrali perfektno u nastavku. Primili su svega 9 golova, a postigli 17. Ulaskom golobradih Tomića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Milića stekla se dodatna energija.

Ponovo je blistao bekovski trio koji broji u proseku svega 18 godina. Predvođeni 16-godišnjim Nikolićem (6) i ponovo blistavim Grozdanićem (11) crveno-beli su naprosto "leteli" po terenu. Iz snažne i disciplinovane odbrane, gde je zonu držao uvek neumorni Milašević, podizalo se samopouzdanje za organizaciju igre u napadu.

Mnogo datih golova iz igre 2 na 2, na kraju krunisano i popularnim zepelinom za drugu pobedu u regionalnoj ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.