Rodžers: Odlučniji nego ikada da uspem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Odlučniji nego ikada da uspem

Trener fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da je odlučniji nego ikada da uspe u tom klubu.

"Ja sam odlučniji nego ikad da uspem ovde. Igrači znaju šta se od njih očekuje, Liverpul je jedan od najvećih klubova na svetu", rekao je Rodžers za britanske medije.

Liverpul u nedelju od 14.30 gostuje Mančester junajtedu u 16. kolu Premijer lige.

"Ovo je uvek velika utakmica. Uvek je više od fudbala", dodao je Rodžers.

Klub s Enfilda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prošle sezone pobedio Junajted sa 1:0 na Old Trafordu, dok je na svom terenu trijumfovao sa 3:0. Međutim, ove sezone igra mnogo slabije nego prošle i trenutno je deveti na tabeli sa 21 bodom, dok je Junajted treći sa 33 boda.

Trener Mančester junajteda Luj Van Gal je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da je Liverpul do sada bio "žrtva loše sreće".

"U poslednjih nekoliko utakmica Liverpul nije imao sreće. To mora da se preživi, mi smo uspeli da preživimo naših prvih pet utakmica u sezoni", kazao je Van Gal.

Van Gal je najavio i da Anhel di Marija neće biti spreman za derbi s Liverpulom, a potom je i odao priznanje svojim igračima za niz od pet pobeda.

"Premijer liga nije laka i svaka utakmica protiv tima sa dna tabele je teška", dodao je Van Gal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rodžers: Odlučniji sam nego ikada da uspem, protiv Junajteda uvek više od fudbala

Izvor: Blic, 12.Dec.2014

Trener fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je da je odlučniji nego ikada da uspe u tom klubu..."Odlučniji san nego ikad da uspem ovde. Igrači znaju šta se od njih očekuje, Liverpul je jedan od najvećih klubova na svetu", rekao je Rodžers za britanske medije...Liverpul u nedelju od 14.30...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.