Riznica ukusa Vojvodine - gastronomska, kulturna i turistička ponuda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Riznica ukusa Vojvodine" - gastronomska, kulturna i turistička ponuda

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović učestvovao je danas na panel-diskusiji povodom predstavljanja publikacije "Riznica ukusa Vojvodine", istakavši da je u ovom izdanju sažeto ono što AP Vojvodinu čini autentičnom i privlačnom.

Cilj izdavanja publikacije je da se na jednom mestu objedinjeno predstave gastronomska, kulturna i turistička ponuda AP Vojvodine.

"Sve što je stalo u ovu riznicu ukusa zaista jeste upečatljiva potvrda jedne izuzetne tradicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju su stvarali vekovi i međusobno prožimanje naroda, što je formiralo jedan specifičan način života, bogatstva, ukusa i sklada vojvođanskih različitosti", kazao je Mirović.

S obzirom na to da je turizam, dodao je predsednik Mirović, jedna od najperspektivnijih privrednih grana i naša velika razvojna šansa, jer imamo šta da ponudimo, ova publikacija biće deo ukupne turističke ponude AP Vojvodine.

Bez jake podrške Pokrajinske vlade turizam se u AP Vojvodini ne bi mogao tako brzo razvijati, kazala je Nataša Pavlović, direktor Turističke organizacije Vojvodine.

Želeli smo da damo doprinos razvoju kulture, turizma i agrokulture i svim specifičnostima koje su karakteristične za AP Vojvodinu, izjavio je Đorđo Markeđani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednik Mirović na predstavljanju publikacije 'Riznica ukusa Vojvodine' (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 15.Maj.2019

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović učestvovao je danas na panel-diskusiji povodom predstavljanja publikacije „Riznica ukusa Vojvodine“, istakavši da je u ovomizdanju sažeto ono što AP Vojvodinu čini autentičnom i privlačnom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.