Ritam Evrope - za razumevanje 9. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ritam Evrope" - za razumevanje 9. maja

NOVI SAD - Manifestacija "Ritam Evrope", kojom će u Novom Sadu biti obeležen Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom, biće održana danas i sutra.

Kako su kazali predstavnici Studentskog kulturnog centra Novog Sada, koji je organizator, cilj manifestacije je povećanje nivoa svesti građana o značaju 9. maja kao simbola evropskih vrednosti i održanja urbane kulture.

Program će početi danas koncertom klasične muzike sastava "Agora", na Trgu Dositeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Obradovića, u kampusu univerziteta, a oslikavanje panoa na temu "Ritam Evrope", uz nastupe di-džejeva, biće organizovano u parku kod Filozofskog fakulteta.

U tom parku koncert će u subotu uveče održati domaće pank grupe "Piknik" i "Blickrig", i britanski bend "Damned".

U subotu će program početi crtanjem na asfaltu, a uslediće "Đački Oskar", pesme iz mjuzikla FAM-a i novosadskih srednjih škola, uz puštanje balona.

Multimedijalni projekat "Virtuelne priče", putovanje Evropom Aleksandar Dujin Orkestra predstaviće u subotu uveče, a potom će nastupiti Hačatur Almazjan iz Jermenije i 20 violinistkinja iz naše zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.