Rešen problem vodosnabdevanja u Malim Radincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešen problem vodosnabdevanja u Malim Radincima

Za selo Mali Radinci, koje je do nedavno imalo najveći problem sa vodosnabdevanjem sada je to prošlost. Zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je odgovorila na zahtev meštana i rešila problem, a pored toga i niz drugih aktivnosti, životu u ovom malom rumskom selu vodi ka boljoj budućnosti.

Mali Radinci, malo selo rumske opštine je pretežno stočarsko selo, pa onda ne čudi činjenica zašto je najveća briga meštanima vodosnabdevanje. Ipak, i pored toga, kažu da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ništa lepše od seoske tišine i mira.

Prilikom posete Malim Radincima, direktor rumskog “Vodovoda” je naglasio da njihovo preduzeće ima za cilj da se svake godine uspostavi bolje vodosnabdevanje u nekom selu, kao što je primer Stejanovaca, pa sad i Radinaca.

Predsednik MZ Mali Radinci je zahvalan Opštini Ruma što je izašla u susret. Jer, zajedničkim angažovanjem lokalne samouprave, Pokrajine i Javnog preduzeća “Vodovod” rešili su se velike muke, kako sam navodi.

Osim toga, primetno je i zalaganje za napredak sela u svakom smislu.

Iako malo mesto, svako za sebe nešto može da pronađe. Ono što tek dolazi i na čemu će i dalje raditi lokalna samouprava samo je pokazatelj da sela nisu zaboravljena, posebno zbog mladih naraštaja i bolje budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.