Rekonstrukcija centra Sremske Mitrovice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija centra Sremske Mitrovice

Radovi na rekonstrukciji ulice Vuka Karadžića u Sremskoj Mitrovici odvijaju se predviđenom dinamikom i bez problema. U toku je druga faza radova.

U pomenutoj ulici trenutno se izvode radovi na postavljanu behatona, dok se na samoj raskrsnici kod nekadašnjeg „Stoteksa“ uklanja postojeći asfalt.

Izvršeni su i svi radovi koji se tiču pripreme za postavljanje stubova javne rasvete, a to podrazmeva svu neophodnu instalaciju i postavljanje ankera,  kao i obeležavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta za nove sadnice. U planu je da se posadi 40 novih stabala, javna nabavka je završena i sadnice su obezbeđene.

Vrednost radova na rekonstrukciji ulice Vuka Karadžića iznosi 27 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena od strane Uprave za kapitalna ulaganja. Radovi su startovali 16. aprila, a rok za završetak istih je 60 kalendarskih dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.