Rekonstrukcija Gerontološkog centra u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Gerontološkog centra u Bečeju

Kancelarija za javna ulaganja obezbedila je 15 miliona dinara za sanaciju i rekonstrukciju Gerontološkog Centra u Bečeju. Deo radova su bili potrebni zbog standardizacije Instituta.

Pored neophodnih ulaganja zbog standardizacije radovi u Gerontološkom centru su u mnogome poboljšali nivo života onima koji ovde žive.

Betoniranjem dvorišta i izgradnjom nove zatvorene terase, uspeli su da pobojšalju uslove života za korisnike, koji su takođe zadovoljni.

U ovoj ustanovi trenutno ima 193 korisnika o kojima se stara. Osim trenutnih radova i rekonstrukcije, u toku su i novi projekti koji će poboljšati udobnost i funkcionisanje institucije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.