Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvoj vojvođanskh sela po programu EU

NOVI SAD - Vojvođanski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Daniel Petrović potpisao je danas 123 miliona dinara vredne ugovore namenjene razvoju ruralnih delova Vojvodine. Petrović je kazao da je taj program razvoja ruralnih područja Vojvodine sačinjen po ugledu na takve programe u Evropskoj uniji.

"Nadamo se da će ovo biti signal republičkoj administraciji kako bi sačinila strategiju ruralnog razvoja u celoj Srbiji", rekao je Petrović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Projekti za koje su odobrena sredstva odnose se na obuku i udruživanje poljoprivrednih proizvođača, izgradnju hladnjača i distributivnih centara i na oblast seoskog turizma i razvoja uslužnih delatnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.