Razgovori o scenskom dizajnu sa Kejt Barnet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovori o scenskom dizajnu sa Kejt Barnet

Centar za scenski dizajn, arhitekturu i tehnologiju danas u 18 časova, na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, organizuje razgovore o scenskom dizajnu sa gostujućom profesorkom Kejt Barnet.

Kejt Barnet, britanska scenografkinja i kostimografkinja, održaće predavanje posvećeno britanskom iskustvu izlaganja profesionalne pozorišne produkcije na Praškom kvadrijenalu, jednoj od najznačajnijih svetskih manifestacija u oblasti scenske umetnosti.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje bogate karijere, Barnet je radila na velikom broju projekata u domenu pozorišne arhitekture i dizajna u pozorištu. Dugogodišnja je kustoskinja Britanskog društva pozorišnih dizajnera.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Broj mesta je ograničen, te je potrebno doći na vreme, navodi se u pozivu.

Program će se realizovati u Laboratoriji za scenski dizajn - SCen Lab na Fakultetu tehničkih nauka, Trg Dositeja Obradovića 6, u prizemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.