Rasvetljene 23 krađe bicikala u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljene 23 krađe bicikala u Sremskoj Mitrovici

Policija u Sremskoj Mitrovici rasvetlila je 23 krađe bicikala izvršene u protekla tri meseca i otkrila četiri osobe osumnjičene za ova krivična dela.

Kradeni su mahom nezaključani bicikli na ulici ili sečenjem sigurnosnih sajli, u svim delovima grada a najčešće u centru, a zatim preprodavani. Najveći broj bicikala je pronađen i vraćen vlasnicima.

Policija je podnela krivične prijave protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Sremske Mitrovice, tridesetčetvorogodišnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Bogatića i dvoje maloletnika, nadležnim tužilaštvima.

Policija poziva i druge građane Sremske Mitrovice kojima je u prethodnom periodu ukraden bicikl, da se jave u Policijsku ispostavu Sremska Mitrovica, ulica Svetog Dimitrija broj 23, radi prijave i utvrđivanja vlasništva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog krađe 23 bicikla

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2019

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je četiri osobe koje su osumnjičene za krađu 23 bicikla, saopšteno je danas...Kako se navodi, oni su krali mahom nezaključane bicikle na ulici u centru grada, nakon čega su ih preprodavali...Najveći broj bicikala je pronađen i vraćen vlasnicima...Policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.