Raspodeljeno 34 miliona dinara za pošumljavanje, od toga 8 miliona na teritoriji Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspodeljeno 34 miliona dinara za pošumljavanje, od toga 8 miliona na teritoriji Kikinde

Ministarstvo zaštite životne sredine raspodeliće za pošumljavanje 34,1 miliona dinara iz Zelenog fonda na 10 gradova i opština, objavljeno je na sajtu Ministarstva.

Na preliminarnoj rang listi dobitnika objavljenoj posle sprovedenog konkursa našli su se gradovi Užice, Kraljevo, Kruševac, Niš, Kikinda, Šabac i Vranje, kao i opštine Plandište, Negotin i Srbobran.

Najviše novca, 8,1 milion dinara predviđeno je za podizanje poljozaštitnog pojasa duž nekategorisanog puta Mokrin - Padej, na teritoriji Kikinde.

Na javnom konkursu bilo je 37 prijava, pa se nezadovoljni preliminarnom odlukom o raspodeli novca mogu žaliti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nišu i Vranju 7 miliona dinara za pošumljavanje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2020, 11:25

Na konkursu Ministarstva zaštite životne sredine, među gradovima koji će za projekte iz oblasti dobiti novac, našla su se i dva sa juga - Niš i Vranje. Prema preliminarnim rezultatima, u njihove kase ukupno će biti uplaćeno oko 7 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.