Raspisan konkurs za nagradu Slavuj Hadžić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za nagradu "Slavuj Hadžić"

"Radio-televizija Vojvodine" upućuje poziv za predlaganje kandidata za dobitnika nagrade "Slavuj Hadžić" za celokupno autorsko delo u oblasti televizijskog stvaralaštva.

Nagrada "Slavuj Hadžić" sastoji se od plakete, diplome i novčanog dela. Novčani deo nagrade iznosi 1.000 evra neto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate.

Uslovi za predlaganje kandidata:

- Pravo da budu kandidovani za nagradu "Slavuj Hadžić'' imaju svi pojedinci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << – aktivni televizijski stvaraoci sa teritorije Vojvodine, kao i zaposleni RTV.

- Pravo predlaganja kandidata za nagradu ,"Slavuj Hadžić'' imaju redakcije televizija, radija, novinarska, filmska i televizijska strukovna udruženja, kao i sva druga pravna lica i pojedinci.

- Predlagači su dužni da uz predloge dostave pisana obrazloženja.

Predlozi sa obrazloženjima i prilozima dostavljaju se na adresu: Upravni odbor Javne medijske ustanove, "Radio-televizija Vojvodine'', 21000 Novi Sad, Ignjata Pavlasa broj 3, lično u pisarnici svakog radnog dana od 8 do 16 časova, ili preporučenom poštom, sa naznakom: Predlog za nagradu "Slavuj Hadžić'' NE OTVARATI.

Rok za dostavljanje predloga je 31. oktobar 2017. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 021/210-1687

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.