Ranjen kik bokser Ivan Strugar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen kik bokser Ivan Strugar

Višestruki šampion sveta crnogorski kik bokser Ivan Strugar ranjen je večeras u pucnjavi kod škole Musa Burzan u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, javili su crnogorski mediji.

Strugar je ranjen na parkingu preko puta tržnog centra "Mol of Montenegro", saznaje Portal RTCG.

Na njega je pucala policiji, za sad nepoznata osoba, a jedan hitac ga je pogodio u stopalo. Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno da je Strugar, nakon što mu je ukazana pomoć pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kućno lečenje.

Kako nezvanično saznaje Portal RTCG, za sada nepoznata osoba čekala je Strugara na parkingu ispred zgrade u kojoj žive njegovi roditelji.

Kada je Strugar izašao iz svog automobila, napadač je ispalio tri metka, od kojih je jedan pogodio Strugara u stopalo.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju napadača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.