Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2023, 19:44

Radovi u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića

U okviru obnove kolovozne konstrukcije Bulevara oslobođenja, u toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci deonice od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića, a dvosmerni saobraćaj odvija u suprotnoj traci, uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinju radovi na raskrsnici kod Železničke stanice, veliki broj autobusa menja trase

Izvor: NoviSad.com, 18.Avg.2023

Raskrsnica Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića od sutra će delimično biti zatvorena. Naime, u okviru obnove kolovozne konstrukcije Bulevara oslobođenja,..

Nastavak na NoviSad.com...

Od danas radovi u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića: Izmenjen režim saobraćaja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Avg.2023, 09:36

NOVI SAD – U okviru obnove kolovozne konstrukcije Bulevara oslobođenja, u toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci deonice od Bulevara kralja Petra 1. do Bulevara Jaše Tomića, a dvosmerni saobraćaj odvija u suprotnoj traci, uz ograničenje brzine na 30km/č. Ovi radovi obuhvataju i zonu raskrsnice...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.