Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023, 19:53

Radovi na rekonstrukciji platoa Muzeja savremenih umetnosti Vojvodine

Novi Sad – Posle silnih muka i peripetija oko uknjižbe objekta Muzeja savremene umetnosti Vojvodine koji je izgrađen polovinom šezdesetih godina prošlog veka za potrebe Muzeja revolucije, a dozvola za izgradnju glasila je na Savez boraca, počeli su radovi na rekonstrukciji platoa Muzeja koji je već deceniju i više oštećen u velikoj meri.   Pokrajinska […]
Vest Radovi na rekonstrukciji platoa Muzeja savremenih umetnosti Vojvodine objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeli radovi na rekonstrukciji platoa Muzeja savremene umetnosti Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023

Počeli su radovi na rekonstrukciji platoa Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, koji je izgrađen polovinom šezdesetih godina prošlog veka za potrebe Muzeja revolucije, ali koji je već deceniju i više u velikoj meri oštećen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.