Letnji uslovi za vožnju, na Batrovcima kamioni čekaju pet sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 07:57

Letnji uslovi za vožnju, na Batrovcima kamioni čekaju pet sati

Saobraćaj u Srbiji danas je umerenog intenziteta, a uslovi za vožnju su pravi letnji, saopštio je AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:30 časova, kamioni na Kelebiji, na izlazu, čekaju 60, Horgošu 180, Gradini 120, Batrovcima 300, a u Šidu 60 minuta.

Izmenjen režim saobraćaja kod Bubanj potoka zbog radova

Na auto-putu E-75, do 30. juna zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok", u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smeru ka Nišu, biće izmenjen režim saobraćaja, od bivše naplatne stanice "Bubanj Potok" do skretanja za "Ikeu" (petlja "Tranšped“).

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Porečki most-Klokočevac, do 1. novembra radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-70, petlja "Sremska Mitrovica“ - petlja "Ruma“ (levi kolovoz) , kod petlje "Ruma“, od juče radovi u razdelnom pojasu na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, smer Beograd - Šid. Planirani rok završetka radova 26. juna.

Sastav Reka - Strezimirovce, od danas do 25. juna od 7 do 17 časova radovi na presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila uz semafore.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnim prelazima Šid i Kelebija, zadržavanje na izlazu, za teretna motorna vozila je 60 minuta, Horgošu 180 minuta,

Gradini 120 minuta, na Batrovcima 300 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Radovi na putu Lajkovac-Ljig, zatovrena preticajna traka

"Putevi Srbije“ saopštili su da će se danas od 8 do 12 časova izvoditi radovi na zameni odbojne ograde na deonici Lajkovac - Ljig, na državnom putu I A reda broj 2, u smeru ka Surčinu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Srbije.

Na auto-putu E-80, na deonici od tunela Bancarevo do graničnog prelaza Gradina zbog pojave magle smanjena vidljivost na 100 metara, saopštili su jutros Putevi Srbije. Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.