Radovi na petljama Ruma i Pećinci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2021, 09:59

Radovi na petljama Ruma i Pećinci

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru Beograd - Šid, od 10. februara od 7 do 17 časova, radovi na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu. 

Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na autoputu E-75, u blizini Sava Centra, do 12. februara od 22.00 do 5.00 časova izvode se radovi čišćenju i pranju mosta Gazela.

Radovi se izvode u pokretu, u oba smera, u sve tri saobraćajne trake, naizmenično, a saobraćaj se odvija zaustavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i voznom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Lončanik - Obrenovac (Valjevski put), do 15. februara od 8 do 14 časova, izvode se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova: na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Šidu 60 minuta, Horgošu 90 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.