Radovi na izgradnji doma RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na izgradnji doma RTV

RTV ovu godinu ispraća sa prvom izlivenom pločom novog doma na Mišeluku.

Radovi teku brže od plana, a rok za završetak je početak 2019. godine.

Nakon 18 godina, radnici RTV su ponovo na Mišeluku, ali za sada samo u službi reportera koji prate izgradnju svog novog doma. Ovu godinu ispraćamo sa prvom izlivenom pločom, a za koji dan trebalo bi da niknu i prvi zidovi.

Rušenje ostataka starog objekta počelo je krajem jula. Nakon pet meseci urađeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i više od planiranog.

"Porušili smo ostatke starih objekata, završili iskope temelja, urađena je hidroizolacija, tampon sloj šljunka je postavljen, izlivena je prva ploča u suterenskom delu objekta", kaže Marijana Divljak, direktorica direkcije za upravljanje nepokretnostima RTV.

"Urađeno je sve što je planirano, idemo na zasluženi odmor malo. I posle nastavljamo posle Nove godine i nadamo se istim tempom", kaže Nikola Kocić, rukovodilac radova "SMB gradnja".

Ako se taj tempo nastavi završetak građevinskih radova na novoj zgradi RTV možemo očekivati početkom 2019. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.