Radovi na delu puta petlja Lajkovac - petlja Ljig do 12. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 16:27

Radovi na delu puta petlja Lajkovac - petlja Ljig do 12. juna

Putevi Srbije saopštili su danas da će se na delu puta petlja "Lajkovac" - petlja "Ljig", u oba smera, od danas do 12. juna raditi na sanaciji kanaleta u razdelnom pojasu.

U zoni izvođenja radova, od 7 do 17 časova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, navodi se u saopštenju tog preduzeća.

Na auto-putu pre čeone naplatne stanice Šid i posle nje - tokom izvođenja radova do 10 juna, saobraćaj se odvija dvosmerno na desnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poluprofilu auto-puta.

Na deonici Vrdnik - Irig, radovi će biti produženi do kraja meseca i to na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na petlji Smederevo, zbog rehabilitacije mosta iznad železničke pruge na prilazu naplatne stanice Smederevo, do kraja juna u zoni radova za saobraćaj je, kako navode Putevi Srbije zatvorena desna vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom voznom saobraćajnom trakom iz pravca Beograda ka naplatnoj stanici Smederevo.

Putevi Srbije saopštavaju i da će se saobraćaj na delu puta petlja "Sirig" - petlja "Novi Sad sever", smer Sirig - Novi Sad, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, do 16. avgusta saobraćaj odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad - Sirig.

U saopštenju se dodaje da na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.