Nina Radovanović: Hvala što ste verovali u mene, idem dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 08:18

Nina Radovanović: Hvala što ste verovali u mene, idem dalje

Mukotrpan rad se isplatio, protivnica iz Kanade je znatno iskusnija, bila je favorit pre meča, ali uspela sam da pobedim i sada sa dosta samopouzdanja idem dalje, izjavila je srpska bokserka Nina Radovanović.Radovanovićeva je na startu olimpijskog turnira ubedljivo savladala Mendi Bužol 5:0.

"Isplatio se rad i vera velikog broja ljudi koji su pomogli da dođem ovde. Žao mi je što moj prvi trener Jole Tamindžić i kondicioni Vedrana Roguljic nisu uz mene, ali nadam se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u budućnosti biti drugačije okolnosti, da tim koji radi na projektu osvajanja medalje bude kompletan", istakla je prva srpska bokserska na OI.

Hvala pre svega Savezu, državi Srbiji, predsedniku države, koji su prepoznali da treba da me podrže i da odem na OI.

"Nadam se da ću nastaviti u istom stilu i da ćemo nastaviti da budemo prepoznatljivi po boksu, pre svega po ženskom boksu. Verujem da pik moje forme dolazi u Parizu 2024".

Naredna prepreka srpskoj bokserki biće Ornelju Havjarimanu iz Burundija, u četvrtak 29. jula, od 06:39 po srpskom vremenu.

"Nadam se da neće biti iznenađenja, poznajem je, već sam je pobeđivala na Svetskom prvenstvu, ali nikog ne treba potcenjivati. Definitivno idem dalje sa dosta samopouzdanja posle ovo pobede", izjavila je Radovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.