Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 20:48

Radnici Gradskog zelenila za manje od 24 sata uklonili polomljeno drveće na 173 lokacije

NOVI SAD – Radnici novosadskog Gradskog zelenila za manje od 24 sata uklonili su polomljeno drveće i granje na 173 lokacije u Novom Sadu i prigadskim naseljima. U akciji, koja traje duže od 20 sati, učestvuje više od 100 radnika, koji su na teren izašli tokom noći 19. jula, odmah po prestanku oluje. – Imali […]
Vest Radnici Gradskog zelenila za manje od 24 sata uklonili polomljeno drveće na 173 lokacije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Zelenila non-stop na terenu: Oluja lomila ogromna zdrava stabla, više od 1.000 prijava

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2023

Radnici Gradskog zelenila za manje od 24 sata uklonili su polomljeno drveće i granje na 173 lokacije u Novom Sadu i prigadskim naseljima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.