Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2023, 15:42

Radna akcija Lovačkog društva „Fazan“ u Sremskoj Mitrovici

Članovi Lovačkog društva „Fazan“ iz Kuzmina uz podršku Grada Sremska Mitrovica organizovali su radnu akciju farbanja ograde i uređenje rastinja oko mitrovačke Opšte bolnice. U akciji je učestvovalo 50 članova društva, a priključili su se i sugrađani kao i predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lovačko društvo „Fazan” i lovci iz Kuzmina farbali ogradu bolnice u Sremskoj Mitrovici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jun.2023

SREMSKA MITROVICA – Lovačko društvo „Fazan” iz Kuzmina iskazali su visok nivo društvene odgovornosti organizujući akciju farbanja ograde i uređenja rastinja oko Opšte bolnice, koju je podržao Grad Sremska Mitrovica. Ideja za ovu akciju, potekla je od lovaca iz Kuzmina u saradnji sa gradskom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.