Radionice o zdravoj ishrani dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice o zdravoj ishrani dece

Predškolska ustanova "Radost", u saradnji sa staropazovačkim Crvenim krstom, za roditelje organizuje edukativne radionice za roditelje o zdravoj ishrani dece i pravilnom načinu zdravih obroka.

Odgovore na pitanja koliko je značajno da se njihova deca hrane zdravo, kako pravilno pripremiti zdrave obroke i stvoriti zdrave navike u ishrani svoje dece, dobili su roditelji čija deca pohađaju vrtić u naseljima Novi Banovci, Banovci Dunav i Belegiš.

Značaj ovakvih radionica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnosi se na pitanje šta podrazumeva pravilna ishrana i priprema hrane kada je u pitanju voće i povrće koje treba da bude svakodnevno u ishrani dece.

Stručnjaci ističu da roditelji svakoga dana posle treće godine svog deteta treba da navikavaju svoje dete na svo voće i povrće.

"Koraci ka zdravlju" je naziv edukativne radionice koju organizuje Predškolska ustanova "Radost" u saradnji sa staropazovačkim Crvenim krstom u tri naselja staropazovačke opštine za koju su interesovanje izrazili ne samo majke, već i očevi dece koja borave u ovom vrtiću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.