Radionica dekupaža ČIK - čaj i kolači na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2015, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica dekupaža "ČIK - čaj i kolači" na "Brod Teatru"

Na "Brod Teatru" Studentskog kulturnog centra Novi Sad danas i sutra, u periodu od 18 do 19 časova, održaće se radionice dekupaža u organizaciji mladih volontera i volonterki udruženja "BalkanIDEA Novi Sad".

Na radionici će svi zainteresovani moći da nauče osnove tehnike dekupaža. Sav materijal je obezbeđen. Planirano je da se prave obeleživači za knjige, ali učesnici mogu poneti i svoje predmete koje žele da ukrase unikatnim šarama.

"ČIK" radionice su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samoodržive, a svi koji dođu mogu da se osveže ledenim čajem, kafom ili kolačićima, po ceni koju sami odrede. Donacije prikupljene na ovaj način pomažu realizaciji budućih radionica.

Zainteresovani za učešće na radionicama prijave mogu poslati putem mejla office@balkanideans.org.

Više informacija može se pronaći i na "ČIK" Facebook stranici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.