Radio - televizija Vojvodine spremna na još veću otvorenost ka studentima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio - televizija Vojvodine spremna na još veću otvorenost ka studentima

Rukovodstvo JMU "Radio-televizije Vojvodine", danas je razgovaralo sa predstavnicima studenata Univerziteta u Novom Sadu, koji su, prethodne sedmice, zatražili sastanak u želji da ukažu medijima na to da aktuelne proteste ne nazivaju studentskim i da više pažnje posvete aktivnostima akademskih građana.

Generalni direktor pokrajinskog javnog servisa dr Miodrag Koprivica je, tokom razgovora, studentskom prorektoru Igoru Kneževiću i predsednici Studentskog parlamenta Ani Todorović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukazao na spremnost, svih sedam medija RTV-a, na još veću otvorenost ka studentskoj populaciji.

Na sastanku je dogovorena aktivnija saradnja, koja će podrazumevati to da će Radio-televizija Vojvodine, ubuduće, još intenzivnije pratiti sve segmente studentskog života sa akcentom na aktivnosti koje se odnose na poboljšanje studentskog standarda, kvalitet nastave, bolje uslove studiranja i projekte.

Predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine prof. dr Jova Radić je predstavnike studenata Univerziteta u Novom Sadu upoznao i sa radovima na novoj zgradi, čijim će se opremanjem po najvećim medijskim standardima, proširiti mogućnosti za dalja programska unapređenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.