Radio drame Radio televizije Vojvodine na festivalu HAPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 13:18

Radio drame Radio televizije Vojvodine na festivalu HAPS

Na ovogodišnjim Hercegnovskim aprilskim pozorišnim svečanostima (HAPS), od 19. do 30. aprila, biće predstavljene dve radio drame Radio televizije Vojvodine. 

Festival se organizuje kao revijalni i radio drame iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore biće emitovane na radio stanicama u Crnoj Gori.

U subotu, 24. aprila, na programu je druga epizoda „Ja sam Kosingas“, a u nedelju šesta epizoda „Zmajat“ radio dramskog serijala „Kosingas“ po delu Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tešića u produkciji naše kuće. One će biti emitovane u sledećim terminima: Radio Herceg Novi od 13:15, Radio Krš od 17 časova, Radio Feniks od 18 časova, Radio Jadran od 20 časova, Radio Homer od 21 čas i Radio Crne Gore od 22:30.

Na festivalu učestvuje i radio igra za decu „Bajkva za dečakva o patkva-kvama“ autora Slobodana Govorčina, koja će 23. aprila biti na programu na istim radio stanicama i u istim terminima.

Dragi slušaoci, pratite poruku festivala i „malo pojačajte radio“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.