Rad deliveri junit strogo poverljiv?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad "deliveri junit" strogo poverljiv?

Rad pet stručnih timova u okviru sistema "deliveri junit", formiranih u kabinetu premijera Srbije Aleksandra Vučića, biće strogo poverljiv prvih šest meseci, saznaje Danas od izvora bliskih Vladi Srbije.

To je, prema nezvaničnim informacijama, bio savet bivšeg britanskog premijera Tonija Blera i njegove organizacije " Tony Blair Associates ", koja je angažovana na uređenju premijerovog kabineta, a čiji se troškovi pokrivaju iz fondova Ujedinjenih Arapskih Emirata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Prema rečima izvora Danasa, u javnost ne sme da procuri nijedna informacija o radu timova u kabinetu premijera, jer je ideja da nakon prvih šest meseci prvi put javno predstave rezultate svoga rada. Inače, ni nakon nekoliko meseci od formiranja "deliveri junita" glavni koordinator i rukovodilac timova još nije izabran.

On bi trebalo da svakodnevno podnosi izveštaje premijeru o tome šta se radi i kako napreduje posao na svim projektima koji su u realizaciji.

Na čelu pojedinačnih timova, koji će ukupno imati 15 članova, nalaze se Danijel Nikolić - za reformu državnu uprave, Igor Lončarević - za infrastrukturu, Dragan Glamočić - za poljoprivredu, Srđan Kuprešanin - za privatizaciju državnih preduzeća, dok još nije poznato ko će voditi tim za direktna strana ulaganja.

Sistem "deliveri junit" (u prevodu "jedinice za isporuku") formiran je na osnovu nekadašnjeg modela rada kabineta britanskog premijera koji funkcioniše pomoću timova koji su zaduženi povezivanje svih institucija koje su angažovane na istim projektima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deliveri junit poverljiv

Izvor: Akter, 01.Jun.2015

Rad pet stručnih timova u okviru sistema "deliveri junit", formiranih u kabinetu premijera Srbije Aleksandra Vučića, biće strogo poverljiv prvih šest meseci, saznaje Danas od izvora bliskih Vladi Srbije..To je, prema nezvaničnim informacijama, bio savet bivšeg britanskog premijera Tonija Blera...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.