RTV stiže Na dva mora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV stiže "Na dva mora"

Od danas će se, pa do pred kraj leta, na Radio televiziji Vojvodine emitovati emisija "Na dva mora".

Projekat "Na dva mora" zaživeo je 2014. godine, najpre u saradnji Radio televizije Vojvodine sa Televizijom Boka, a prošle godine realizovan je uz pomoć Televizije Budva.

I ove godine ideja je ostala ista - približiti gledaocima "dva mora", pružiti im servisne, korisne, informacije vezane za put, smeštaj i boravak uz obalu, najaviti i ispratiti velike događaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i festivale i ponuditi im lak informativno-zabavni program, poznate goste i avanturističke reportaže.

Osnovni cilj je pružiti gledaocima Radio-televizije Vojvodine zanimljiv, informativan i bogat letnji program. Po tome je program RTV u protekle dve godine bio jedinstven. S jedne strane, nije bilo televizije u Srbiji koja je svakodnevno emitovala emisije tog tipa, a sa druge, do sada nije na Balkanu zabeležen slučaj da se saradnjom dve televizije iz dve države pravi zajednički letnji program koji se istovremeno prilazuje u obe medijske kuće.

Saradnjom RTV-a sa Turističkom organizacijom Budve, kao i sa oko deset opština u Vojvodini, i drugim institucijama prepoznate su velike mogućnosti projekta "Na dva mora", koji se u godinama koje dolaze može razvijati i i širiti i na druge delove jadranske regije.

U periodu od 13. jula do 21. avgusta, emisiju „Na dva mora" možete pratiti svakim radnim danom u 17.20 i nedeljom u 15.30 na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.