RTV jača dopisničku mrežu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV jača dopisničku mrežu

Dopisnička mreža Radio-televizija Vojvodine je od nedavno proširena sa dopisništvom u Vrbasu. Ekipa koja već godinu dana izveštava iz opština Vrbas, Kula, Mali Iđoš i Srbobran će od sada imati mnogo bolje uslove za rad, a imaće i mogućnost javljanja iz novog televizijskog studija.

U Vrbasu je svečano obeležen završetak prve faze radova na opremanju novih prostorija dopisništva Radio-televizije Vojvodine. Dopisništvo u Vrbasu izveštava već godinu dana iz opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vrbas i Kula, a od početka godine i sa teritorije Malog Iđoša i Srbobrana, tako da su gledaoci Radio-televizije Vojvodina već mogli da primete veću zastupljenost tema iz ove četiri opštine.

Predsednik opštine Mali Iđoš, Marko Lazić kaže da se povećala zainteresovanost građana za program Radio-televizije Vojvodina.

„Naši građani su primetili da je opština Mali Iđoš zastupljenija u programima Radio-televizije Vojvodine, a to su primetili i drugi iz Vojvodine," rekao je Lazić.

Ekipa dopisništva u Vrbasu se već četiri meseca uživo javlja u naš jutarnji program, a završetak ove faze radova i opremanje studija u Vrbasu omogućiće još kvalitetnije direktno izveštavanje o aktuelnim dešavanjima.

Rukovodilac Dopisničke mreže, Veljko Petrušić, rekao je na svečanosti da je jačanje Dopisničke mreže jedan od ključnih ciljeva kada je reč o Informativnom programu Radio-televizije Vojvodine.

„Mi imamo obavezu prema našem poslodavcu, a to su naši građani koji plaćaju pretplatu i porez, da budemo prisutni u svim delovima pokrajine. Razvijajući centar u Vrbasu, mi smo učinili ogroman korak ka tom pravcu," rekao je Petrušić.

Na svečanosti u novim prostorijama Dopisništva u Vrbasu prisustvovali su i vršilac dužnosti direktorice Programa, Slavica Subotić Braun, kao i predstavnici lokalnih samouprava, a iz novog studija će se izveštavati već sutra sa lokalnih izbora u opštini Vrbas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.