RHZS upozorava na vremenske nepogode na području Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHZS upozorava na vremenske nepogode na području Srbije

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske nepogode za područje Srbije, gde se za danas predviđa nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama sa količinom padavina od preko 20 mm za tri sata, olujnim vetrom i pojavom grada.

U Srbiji danas umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i pojavom sugradice i grada, uglavnom na jugu i istoku.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od 13 do 18 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni.

I u Novom Sadu umereno i potpuno oblačno, svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, severni, severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 23 stepena.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. juna, u petak se prognozira umereno i potpuno oblačno, sveže, mestimično sa kišom, ili kratkotrajnim pljuskovima.

Zatim, do kaja perioda promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, posle podne sa pojavom pljuskova i grmljavina i temperaturom u porastu.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.