Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2022, 07:56

Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama

Putevi Srbije upozoravaju na radove na pojedinim deonicama zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja, pa tako na delu pita između petlje Ražanj i petlje Pojate u smeru Niš-Beograd trenutno su u toku radovi na pojačanom održavanju i trajaće do 9. decembra.

Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer ka Beogradu, a saobraćaj je preusmeren na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate.

Na deonici Kostojevići - Varda u toku su radovi na rekonstrukciji puta do 15. decembra i odvijaju se u toku svetlog dela dana, a saobraćaj se povremeno odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Kikinda -Rusko Selo odvijaju se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa i ugrađivanje asfaltnih slojeva na putu i planirani su do 9. decembra, a odvijaju se uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova

na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na Batrovcima 240, na prelazu Šid 300, a na Gradini 100 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Magla i poledica na pojedinim deonicama, savetuje se OPREZNA VOŽNJA

Izvor: Blic, 01.Dec.2022

Prema informacijama Puteva Srbije zbog moguće magle i poledice učesnicima u saobraćaju se preporučuje oprezna vožnja na pojedinim putnim pravcima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.