Pupovac izabran za predsednika SDSS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupovac izabran za predsednika SDSS-a

Odlukom članova Glavne skupštine Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), danas je za predsednika stranke izabran dosadašnji potpredsednik Milorad Pupovac.

On je na mestu predsednika te stranke zamenio Vojislava Stanimirovića koji je tu funkciju obavljao od marta 1997. godine, kada je stranka i osnovana, prenosi Hina.

Nakon izbora, Pupovac je kazao da stranka u mnogim stvarima mora biti bolja.

"Moramo biti bolji u kontaktu s ljudima, drugim političkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strankama s kojima je moguća saradnja, rešavanju životnih problema ljudi kao i većoj participaciji pripadnika srpske nacionalne manjine", rekao je Pupovac.

Pupovac je, govoreći o daljim programskim smernicama SDSS-a, najavio buduće aktivnosti na registraciji srpskih škola, obnovi i stambenom zbrinjavanju, kadrovskoj efikasnosti kao i razvoju sredina u kojima žive pripadnici srpske nacionalne manjine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.